Sezóna 2017 Fórum Sponzoři Archiv Kontakty    
Fotbalový tým proOFFICE
Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Fotbal proOFFICE > Beryho nepravidelné okénko > Boe United - 26.4.2009

Boe United - 26.4.2009

Vítězství 4:2

 

Vzhledem k tomu, že od vítězství s Boe už uplynulo pár dní, a emoce už opadly, bude hodnocení trochu střízlivější a pro Boe tudíž nebude ten komentář tak degradující!

 Hned jako první musím zmínit velice dobrý přístup k zápasu a zvláště pak, že takřka všichni si na tento zápas našli čas a odehráli jsme ho v letos nejsilnější sestavě. Snad jen malá výtka - kluci, když zápas začíná ve 30, tak je lepší přijít do 20 a připravit se, než po půl nebo třičtvrtě!!! Z druhé strany ale i toto derby trochu okořenilo, a kdybychom hned od úvodu nastoupili v plné palbě, a dostali se do vedení, mohlo to mít pro Boe devastující účinky, a výsledek mohl být daleko výraznější.. Všiml jsem si, že když se Boe dostalo do stavu, kdy prohrává, tak to má velmi neblahé účinky na psychiku manšaftu. Je ale jasné že v tomto zápase byla naše síla nepopíratelná, a v momentě kdy jsme se dostali do vedení, bylo jasné, že zápas je rozhodnut! Jedinou komplikací byl jen vyplakaný faul Karfy z velmi nebezpečné pozice, ale dobře postavená zeď a Martinovo zákrok na hranici sebeobětování, do něhož šel s rizikem ohrožení početí dalšího potomstva, situaci vlastně s přehledem vyřešily. Škoda jen mnoha neproměněných šancí, mohlo být rozhodnuto už v poločase...

 K samotnému zápasu - jednoznačně jsme vyhráli na šance, na tyče, na slušnost, na morálku, na um, na srdíčko, na psychiku a na fotbalovost. A prohráli jsme na fauly, na simulování, na povalování se po srážce s větrem..., na blbou náladu a slovní nevraživost a v neposlední řadě na zamotanou hlavu po jízdě na kolotoči!!!

 A k zápasu z jiného úhlu - Dvakrát jsme museli dotahavat ( 0.1, 1:2 ) po Karfovo šťastných a nejistých střelách do prázdné brány. Ale celý tým pořád šlapal, věřil si, byl v zápase lepším týmem a soustředěným a trvale kvalitním výkonem slavil úspěch!

Fery dal krásný dva góly, tak jak to umí jen on, nejprve srovnal na 1:1 s přehledem chytrou střelou k tyči, a pak definitivně ukončil trápení Boe gólem na 4:2, kdy při své akci obešel všechny hráče Boe hned dvakrát!

Tori se chtěl šetřit ( ty jooo, jak by to s těma klučinama asi dopadlo, kdyby se nešetřil... ), tak šel na pohodu dozadu, s přehledem a v klidu tvořil hru a v kombinaci s Oldou, až na jednu chybičku, byli od míče takřka neoddělitelní. No a pak za stavu 1:2 si postaví přímák, podívá se a už ví...střílí...míč letí okolo zdí...Soldy letí vzduchem, ale to už pavučina v Soldyho bráně praská..krásný gól 2:2.

No a pak kde se vzal tu se vzal vběhl na hřiště TĚŠA, já blázen mu tam při střídání málem vlezl, ale on se tak jako podíval a mně bylo jasné, tenhle hráč má v plánu něco velikýho, čišela z toho pohledu taková jistota, odhodlání a suverenita...A také že jo...Někde poblíž lajny přímo před zraky naší lavičky přebere balón...podívá se...potáhne ho...a už ví, že tuhle akci bude hrát na sebe...dává to Ferymu...a zároveň se cuknutím zbavuje hráče Boe...křičí na Feryho -dej to, dej to...nedá se to přeslechnout a udělat jinak...Fery mu posílá balón někam okolo penalty...a Filip velmi zkušeně do středu brány skrumáží po zemi, v klídku, pijánko střílí, resp. uklízí vítězný gól derby!!! Je to takový ten gól, na který se nezapomíná! Děkujeme za fotbalový zážitek!

No a Olda - to je kapitola sama pro sebe. Na Oldu je radost se dívat. Nejkreativnější hráč ligy, s nejlepší kličkou a držením míče a s jedovatou střelou. Nemám více co říci...Když měl balón hráči Boe propadali panice a zoufalství - měli vlastně jen 3možnosti - 1) sebrat se a jít domů, 2) dívat se jak kolem projelo pendolíno, 3) faulovat . Hráči Boe si vybrali, a to jim slouží ke cti..., poslední dvě možnosti.

Zudič - Pan Golman, Pan Zavřeno, Pan Pořád musím snášet zoufalé nadávání a lamentování zlomených útočníků

Koule s Tuhounem - paráda, Kouleho druhý zápas a opět nám ukázal příkladné nasazení, bojovnost, svůj výkon mohl korunovat i gólem, škoda.

Vojta - hrál co měl a příkladně střídal. Projevil kapitánský cit pro vývoj zápasu.

Konečně se střídalo, jak se má, hráči, kteří měli být na hřišti déle, byli na hřišti déle, hráči, kteří měli častěji střídat, častěji střídali. Takhle vypadá tým!!!

 Kluci, byla to paráda! Díky.

SHOPiq - dárky pro muže i pro ženy | VUONS.net - vaše živé vysílání | xFotbal.cz - fotbal fans shop |  © 2024 Insion
Fotbal Most - Mostecká liga malé kopané MLMK
Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, předměty, obchod Ložní povlečenímasážní křesla, JETT, masáž, relax, levné Brusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské uLIVE - živé spojení online Video konference, videokonference