Sezóna 2017 Fórum Sponzoři Archiv Kontakty    
Fotbalový tým proOFFICE
Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Fotbal proOFFICE > Beryho nepravidelné okénko > FC Boe United - 4.10.2014

FC Boe United - 4.10.2014

Vítězství 10:2

 

proOFFICE - Boe 10:2 , 1:5

 

Jak mi napsal týmový kamarád, dalo by se to celé shrnout do jedné smsky, která mi přišla v neděli: Srdce, síla, rozum k tomu, Boe veze balík domů... hezky pěkně na pohodičku pohlídanej výsledek...

 

Pojďme se věnovat tomu, co rozhodlo derby, a to je jednoznačně první zápas! Musíme poděkovat všem hráčům proOFFICU, kteří na první čtvrtfinále dorazili a vytvořili obrovsky silný a soudržný tým, který šel trpělivě, chytře a s obrovskou silou a odhodláním za vítězstvím. Celé snažení bylo korunováno druhým poločasem, kdy se na malou tyrolskou vesničku Boe utrhla lavina jménem proOFFICE.

 

Exceloval zvláště nezadržitelný Šinži, který si z obrany Boe udělal doslova trhací kalendář, rozumějme kužely s udivenými výrazy... Ač byl neustále tísněn a někým obtěžován, držen, okopáván ani jednou si nestěžoval, ani jednou nerozhazoval rukama k rozhodčímu, prostě toho hráče přešel a udělal prostor pro další hráče, byl to náš rozdílový hráč, joker!!! :-) Pro příklad: Pokrývá si zády k bráně balón, na něm visí batoh v podobě obránce Boe, obtáčí se kolem něj, batoh mu nakládá co může, jiný by padnul a pískal by se faul...Ale co je takový bágl pro utrženou lavinu, bágl padá na zem, obrazně řečeno : obličejem do louže, jak pan Vláček v Tenkrát na západě... v tu chvíli vybíhá správně golman, ale co to... Elááá hop... Michal si ladným a chirurgicky přesným obloučkem přehazuje golmana... ale to pořád není konec...uvolněně a elegantně si dobíhá skákající míč, přesně jak to měl v plánu a hlavou skóruje do zívající brány!!!! Joooooooooooooooooooo! Nááááááááááááááádhera, Míšo!!!!!!!!!!!!!! Morálka Boe je na nule!

 

Ale co by byl jeden hráč, bez perfektně připraveného a fungujícího týmu, ke krásnému kombinačnímu fotbalu, říkejme tomu rozborka sborka, přispěl zkušeně Olda Kubík, který mezi nás zavítal prvně v sezóně a přispěl svou fotbalovostí, kombinacemi a bojovností.

 

Poděkujme za výkon Honzy Berky, který přišel pomoci, ač na tento zápas neměl dorazit a výborně si s touto dvojicí porozuměl! A kombinačně Boe likvidoval...

 

Nezapomínejme na čističe vzadu Kouleho, který si dokázal udělat respekt na hřišti, jak se sluší a patří! Snad jen při rohu Boe si nemusel s Honzou Berkou vyprávět vtipy, ale to byla pro celkový výsledek čtvrtfinále bezvýznamná epizodka...

 

Ale pojďme a nebojme se více rozepsat o výkonu Těši v tomto utkání! Bohatýra z Ústí ;-) Pojďme se rozepsat o tomhle katovi Boe a nebylo to poprvé!!! Ano, dal hattrick! Ano, porazil na skóre sám Boe 3:2!!! Ano, byl to on, kdo otevřel skóre veledůležitým gólem na 1:0 a udal tak ráz minut příštích!!! Ano, to on rozpoutal lavinu na nebohou tyrolskou vísku Boe!!! Ano, to on dal další veledůležitý gól na 4:2 po přihrávce Šinžiho do křídla, do běhu, jak to má rád a následně poslal golmana na párky, který zřejmě čekal utaženou střelu na zadní tyč, leč překvapivá střela na přední zmrazila celé přihlížejí Boe!!! Ano, korunoval svůj výkon hattrickem!!! Ano, děkujeme za tvůj příspěvek k tomuto utkání!!!

 

Děkujeme obranné dvojici David Ferenc a Aleš Polata, která s precizností a zarputilostí čistila prostor před golmanem a neumožnila technickým hráčům Boe žádné větší kombinace, navíc svým atletickým výkonem dokázala podporovat i útok. Co říct: Respekt a srdíčko!

 

Kapitán Vojta zapadl do kombinační mašinérie a s kapitánskou páskou dovedl tým k vítězství v nejsladším zápase sezóny! Takhle chutná šampaňské s jahodami ;-)

 

Martin v bráně ukázal, že klíčové zápasy se bez jeho zákroků neobejdou, že je nepostradatelnou stálicí a základním stavebním kamenem týmu.

 

Davide, hezky na pohodu vzadu! :-)

 

Díky Zděndo, přišels zabojovat. Díky, Aleši, seš dobrej kluk!

 

Prostě každý hráč odvedl týmu přesně to, co měl a přidal k tomu nějakou parádičku navíc! Navíc jsme perfektně střídali, v obrovském tempu, nejlepší tempo a střídání v sezóně.

 

A kluci, jak jsem se postavil uprostřed jako strom a spustil jsem další gólovou akci - uprostřed hřiště, já zády k bráně, míč jde jakoby na mě, hráč Boe vystupuje proti mně, já jen pokryji míč, koukám doleva a bez zájmu ho pustím doprava na nabíhajího Honzu Berku, ani se neotáčím a jdu tohle přečíslení slavit ke střídačce... A jak myslíte, že to dopadlo, vážení přátelé?! Ano, byl z toho zase další krásný gól!!!

 

To bych také rád zmínil, nedali jsme ošklivý gól a to se také cení ;-) Díky, kluci!!!!! Respekt!

 

Ještě se sluší krátce zmínit i druhý zápas: Boe to vzalo naprosto uvolněně a byl to pro ně boj o zachování prestiže, a to se jim povedlo, kloubouček, že se na ten zápas nevykašlali a odehráli ho velmi kvalitně a s nabitým kádrem! My ho ale přišli jen dohrát a podle toho i zápas vypadal. Bylo tam na moje gusto zbytečně moc nedorazů, pasivity a laxnosti, ale nalijme si čistého vína - mohli jsme si to dovolit :-)) Ten zápas mohly odbránit i naše babičky... :-))) A poděkujme za neděli Wagimu za to, že jediný chtěl hrát fotbal a za ty rány, co schytal a Nikolovi za jeho přístup k zápasu a přehled.

 

Oléééééééééééééééééé, oléééé, oléééé,oléééé

 

PS: Ještě teď se ale koukám přes rameno, jestli na mě odněkud z křoví nezautočí ta obrovská nestvůra Eeeeeefffffffffffffffffffffffffffffeeeeeeeeee ;-) s parťákem a únoscem dětí Sergio Busquetsem ;-)

 

Kdo neskáče není Čech, hop hop hop!!!! Hooooši děkujem, hooooši děkujem!!!!

 

Když si vzpomenu na ŠINŽIHO, jak jim to tam nasypal, mám chuť ho obejmout :-)))

SHOPiq - dárky pro muže i pro ženy | VUONS.net - vaše živé vysílání | xFotbal.cz - fotbal fans shop |  © 2024 Insion
Fotbal Most - Mostecká liga malé kopané MLMK
Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, předměty, obchod Ložní povlečenímasážní křesla, JETT, masáž, relax, levné Brusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské uLIVE - živé spojení online Video konference, videokonference