Sezóna 2017 Fórum Sponzoři Archiv Kontakty    
Fotbalový tým proOFFICE
Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Fotbal proOFFICE > Beryho nepravidelné okénko > FC Pípy/FC Šuteři - 21.,22.6.2008

FC Pípy/FC Šuteři - 21.,22.6.2008

Vítězství 4:1 (Pípy) a vítězství 5:1 (Šuteři)

 

Tak kluci, k víkendu mám samou chválu. Sobota (Pípy) - ač jsme se nesešli v nejsilnější sestavě...vždyť jsme hráli bez největších hvězd týmu - nebyl Fery,Tori,Olda ani Martin do brány, byl jen pilíř našich zadních řad, nepostradatelný Koule. Přesto a možná právě proto jsme museli hrát o to více zodpovědně a týmově, což se nám dařilo a podali jsme velmi dobrý výkon a zápas jsme s přehledem vedli k vítěznému konci. Hvězdy - 1. týmový výkon, 2. Koule, 3. Venca, Aleš, David.

Což je vlastně skoro celý tým. K 1. místu - myslím, že další fleky by se ani nemusely vyhlašovat, protože vítězství bylo prací každého jednotlivce, ale i tak jsem tam drobné výkonostní rozdíly zaznamenal... Koule odehrál skoro celý zápas a byl opět velmi platný jak dopředu,tak dozadu, tak pro klid týmu, že byl na hřišti. Venca - jen slova chvály, naprosto spolehlivý výkon, navíc vytáhl jeden famózní zákrok, kdy prakticky již před slavícím hráčem se položil na zem a kouzelnou rukou konečky prstů balón vypíchl na roh- což bych zvolil i za nejhezčí moment utkání. Aleš - potvrzuje svoji stoupající formu, neúnavný na své lajně, navíc svůj výkon korunoval gólem na 3:0. David - přijel z dovolené a hned se zapojil do 1. gólové akce, když poslal nekompromisně míč PRAVOU nohou pod břevno, podle mě to musel u moře trénovat s Davorem Šukerem... navíc spolehlivý dozadu, škoda jen toho zranění... Vojta - nedal gól, takže mezi trojkou není, ale jinak neztrácel zbytečně balóny,vracel se, hrál pro tým, jen by se měl jako útočník více pokoušet o střelbu. Těša - myslím, že podal jeden ze svých nejlepších výkonů, hrál zodpovědně, navíc dal velmi pěkný gól na 2:0, odehrál podle mě i největší porci času,co chodí. Zapracovat jen na lepším a rychlejším přebírání hráčů a doplňování toho druhého, když se dostane do ouzkých, což musíme zlepšit všichni, ale o víkendu už bylo znát velké zlepšení proti úvodním zapasům s těmito soupeři.., chce to větší klid, zlepšit a zrychlit přihrávku a při kombinaci nespoléhat na jednu přesnou přihrávku, protože ta většinou v ten jediný pravý okamžik nepřijde...vyměnit si v klidu balón i víckrát, což se jistě bude i se zlepšujícím se stavem kolena zlepšovat, ale celkově velmi dobrý zápas korunovaný goĺem, co více si přát. Sebe tradičně nehodnotím.

 

Neděle (Šuteři) - opět musím jen vyzvednout výkon týmu, z top 4ky do pole opět chyběly dva,tentokráte Fery a Olda, který se určitě šetří na play off, a to je dobře.  Ale opět jsme dokázali zlepšující se formu a lepší organizaci hry a dokázali jsme si,že můžeme hrát s kýmkoliv vítězně, ikdyž se nesejdeme kompletní. Proti prvnímu zápasu se Šutery to bylo nebe a dudy, zatímco naše remíza v prvním zapase by se dala nazvat jako šťastná a díky Feryho pohotovosti jsme brali bod, tato výhra byla naprosto zasloužená a mohli jsme vyhrát i o dost výraznějším způsobem, kdybychom lépe řešili gólové příležitosti, na čemž je zapotřebí do play off zapracovat, abychom pak z chladnou a zvedlou hlavou řešili tyto akce nekompromisně góly. Hvězdy - 1. týmový výkon, 2. Tori, 3. Koule, Martin. K týmovému výkonu chci napsat jen to, že to byl zápas, který bylo možno odehrát i s nulou vzadu, nebýt té nepřehledné situace ve vápně, kde Kubu osvítil bůh a řekl mu:Ukliď ten míč rukou na roh, už nemám nervy se dívat, jak tam poskakuje mezi levou tyčí a rohovým praporkem. Alespoň jsme viděli, jak se má správně kopat penalta... Ale jinak jsme Šutery pouštěli vesměs jen ke střelám z větší dálky, plus dejme tomu 2 až 3 takové menší nedůslednosti k tomu... Tori - určitě v celém zápase náš nejnebezpečnější hráč, dal důležité góly a mohl přidat klidně nejméně další 3, hrál do kombinace a připravoval nebezpečné situace. Koule - opět dozadu velmi spolehlivý, odehrál hodně času, jak jsme potřebovali, přesto nevypustil jediný souboj a prosadit se přes něj bylo pro soupeře velmi velmi těžké. Martin - jistota vzadu, všechny ošemetné situace vyřešil a dostal jediný gól z penalty.. Aleš - si podržel zlepšenou formu a opět skóroval, velmi platný svým pohybem, napadáním, zlepšenou hrou dopředu, jen lépe vytěžit ze svých pozic, které si svým pohybem vytvoří. Více se soustředit na finální zakončení, ať přihrávku nebo střelu a to pak co nejprecizněji realizovat. Vojta - odehrál dobrý zápas a ten gól v závěru si zasloužil, hrál do kombinace a pomáhal obraně jako všichni útočníci. Venca- velmi důležitý první gól, který dodal týmu potřebný klid. Zapojoval se do kombinací, podržel balón, nahrál, měl ve hře přehled. Kuba - odehrál si svoje, běhal, pomohl týmu, zbytečná ruka, ale stane se, pak škoda, že nepřidal svůj druhý gól, ale v nepřehledné situaci místo poloprázdné brány trefil Vencu.

A tuhle situaci bych vlastně mohl popsat, abychom se toho vyvarovali, když pak o něco opravdu půjde - Aleš po Galásovsku získává míč, odstaví si hráče a jde do přečíslení, nabíhá mu Venca jako útočník a i ho doplňuje běhavý Kuba, čili 3 na jednoho obránce!!!, všechno se zdá jasný, ale místo toho drobné zpomalení akce, ne úplně správně načasovaná přihrávka, přichází o něco později než by měla a je zbytečně pomalá a lehce skákavá a není na první pohled patrné, směřuje-li na Vencu nebo Kubu,protože jde lehce za Vencu a Kuba by musel být levák,aby to dal z první přesně, mezitím dobíhá druhý obránce a ne úplně důrazné zakončení způsobí, že z toho není gól!!! Tak takhle ne kluci, ač to vlastně nikdo úplně nepokazil,tak se to vlastně tak nějak pokazilo těma drobnýma nepřestnostma dohromady!!!

Ale jinak ještě ke Kubovi - určitě platný svým pohybem, platný pro tým, možná trochu zapracovat na větším důrazu jak dopředu tak dozadu. Těša - myslím, že odehrál solidní zápas, hrál zodpovědně zezadu, nepouštěl přes sebe zbytečně hráče, zlepšit to vzájemné doplňování a trošku si sám probrat, jak se zlepšovat směrem dopředu, aby ses dostával více do kombinací, protože to pak přináší i celkové zlepšení a pak si na hřišti hráč víc věří a dovolí si... Celkově tedy za víkend si všichni zaslouží velikou pochvalu a všem velký dík za zlepšující se výkony a za to, že přišli.

SHOPiq - dárky pro muže i pro ženy | VUONS.net - vaše živé vysílání | xFotbal.cz - fotbal fans shop |  © 2024 Insion
Fotbal Most - Mostecká liga malé kopané MLMK
Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, předměty, obchod Ložní povlečenímasážní křesla, JETT, masáž, relax, levné Brusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské uLIVE - živé spojení online Video konference, videokonference