Sezóna 2017 Fórum Sponzoři Archiv Kontakty    
Fotbalový tým proOFFICE
Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Fotbal proOFFICE > Beryho nepravidelné okénko > Sittech Most - 25.5.2008

Sittech Most - 25.5.2008

Vítězství 13:2

 

K zápasu se Sittechem - kluci, dobrý!

Všichni si odehráli svoje... Tentokrát není zapotřebí někoho posílat na bednu a někoho nějak zvlášť kárat. Prostě takový poklidný zápas. Opět skórovali naši dva krajní beci...že by se nám rozstříleli... Fery hezkých 5 fíku, z toho já 2 první asistence, jsem takový hodně konstruktivní a spolehlivý bek,a co až teprve doléčím zranění a naberu přes léto fyzičku!  Vojta s Tuhounem každý 3góly,pěkná práce, Vojta možná 3 a půl...  Koule spolehlivý a hodně střídal, ikdyž mohl být na hřišti o dost více a nikdo by nemohl říct popel,ba právě naopak (tudíž mu uděluji cenu kolegiality - možná ji pojmenujeme i do budoucna - Kouleho cena,po prvním držiteli..)

Filip propásl historickou šanci proti Wagónu a běhavější a důraznější Sittech mu tolik ofenzivních příležitostí neumožnil..

Martinovi bychom se měli dodatečně omluvit, že jsme mu pokazili nulu... Venca si odehrál na středu svoje. Tak v druhé půlce bude důležité udržet první čtyřku a nic nepodcenit a snažit se scházet se vždy v co možná nejsilnější sestavě!!! Díky všem za tu půl sezónu!

 

 

 

 

 

 

SHOPiq - dárky pro muže i pro ženy | VUONS.net - vaše živé vysílání | xFotbal.cz - fotbal fans shop |  © 2024 Insion
Fotbal Most - Mostecká liga malé kopané MLMK
Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, předměty, obchod Ložní povlečenímasážní křesla, JETT, masáž, relax, levné Brusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské uLIVE - živé spojení online Video konference, videokonference