Sezóna 2017 Fórum Sponzoři Archiv Kontakty    
Fotbalový tým proOFFICE
Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Fotbal proOFFICE > Beryho nepravidelné okénko > Spartak/FC Boe United - 30.,31.8.2008

Spartak/FC Boe United - 30.,31.8.2008

Vítězství 6:3 (Spartak) a vítězství 3:2 (Boe)

 

Tak tedy pár slov k víkendovým zapasům - 6 bodů - 2 zasloužené výhry a samozřejmě vyhrané derby s BOE, které podle mě mělo daleko větší kvalitu, než náš první zápas a to, že jsem i já dostal žlutou svědčí o nasazení a přístupu k tomuto zápasu.

Spíše než víkendové zápasy se možná za nadpis více hodilo - NÁŠ NEJUŽITEČNĚJŠÍ HRÁČ - a to je jednoznačně Koule! Nevypustí jediný souboj, tahá to dopředu i dozadu a dodává týmu potřebnou jistotu. Takovouto morálku při hře bych si představoval k blížícímu se play off od každého!!! Velkou pochvalu zaslouží bezesporu Venca v bráně, byl velmi spolehlivý, měl přehled o hře, dobře rozehrával i nahrával na góly. Dostával se i do zakončení. Vojta v derby 2 góly, to se hodně počítá, velmi důležité, když kapitán rozhodne derby. Fery opět hodně silný na balónu, nebezpečný pro soupeře vždycky, dostával se do šancí, ale měl tentokrát trochu smůly v zakončení, tak příště to určitě vyjde. Aleš opět 2góly, platný svým pohybem, a navíc gól HLAVOU ( co tomu říkáš Kubo?), ale první poločas s Boe, však ty víš, jaké ošklivosti bych tu musel popsat, ale protože o nich víš, tak je nechám bez komentáře.

Tuhoun také moc platný, nabízí se, nebojí se zkusit jeden na jednoho, moc důležité pro náš tým, když přijde. Filip - uau - tvůj víkend snů - objektivně tvé nejlepší představení v lize, asi si se trošku poučil proti předešlému zápasu se Spartakem, ale to jsi vlastně nemohl, protože jsi svoji chybu neuznal, jdeš si prostě svoji vlastní cestou...Zlepšit komunikaci-fotbalovou v obranné trojce a více poslouchat Kouleho a bude to třeba zase o kousek lepší... David se nám také pomalu uzdravuje a to je dobře.

No a jsme zase první!!! Díky kluci!!!

SHOPiq - dárky pro muže i pro ženy | VUONS.net - vaše živé vysílání | xFotbal.cz - fotbal fans shop |  © 2024 Insion
Fotbal Most - Mostecká liga malé kopané MLMK
Formule shop, Ferrari, McLaren, F1, předměty, obchod Ložní povlečenímasážní křesla, JETT, masáž, relax, levné Brusivo, Elastická brusiva, Brusné houby, Flexopol Hodinky pánské dámské uLIVE - živé spojení online Video konference, videokonference